Els equips i les màquines industrials solen requerir un manteniment i revisions cada cert temps. El manteniment industrial és una de les claus de l’èxit de moltes empreses i permet que les màquines estiguin sempre a punt i pateixin el mínim possible. En aquest article t’explicarem allò que has de saber sobre el manteniment dels equips.

Què és el manteniment industrial?

El manteniment industrial consisteix en la revisió i ajustament de les màquines perquè el seu treball sigui el més òptim possible. El procés comença amb un estudi de la situació actual de la màquina on es detecten petites fallades, errors o desgasts. Després d’aquesta anàlisi, l’encarregat del manteniment solucionarà tots aquests problemes amb les eines i els passos que més s’adeqüin als problemes. És molt comú que algunes peces s’hagin de canviar per altres de noves, netejar-les o banyar-les en un líquid anticorrosió per millorar-ne la funció.

Quan es tracta de manteniment industrial, és important l’experiència, ja que permet detectar i deduir aspectes que algú sense experiència potser passi per alt. Conèixer una màquina és una cosa que fa temps, per aquest motiu és interessant que la persona que revisi i mantingui les màquines de la seva empresa sigui la mateixa i s’estableixi una relació de confiança.

Manteniment industrial per preservar els equips

A Pere Sordé oferim serveis de manteniment industrial per als equips de disseny propi o per a màquines els fabricants dels quals ja no donen aquest servei tan important i vital per a la vida útil dels equips. Treballem perquè puguis produir sense preocupacions i que els seus equips estiguin llestos per a la càrrega de feina que necessiti.

Contacta ara amb nosaltres per rebre un tracte personalitzat i cura. T’ajudarem als teus problemes i aportem solucions reals perquè puguis dur a terme tots els teus projectes