Se sol pensar que la construcció de màquines és un procés destinat a les grans fàbriques i naus industrials. Tot i això, és molt comú que petites i mitjanes empreses requereixen de la construcció de màquines a mida per poder dur a terme la seva activitat.

En cas que una empresa necessiti la construcció o fins i tot la millora d’una màquina, l’ajuda d’un projectista és essencial. Aquest estudiarà el funcionament de la màquina i analitzarà les demandes de l’empresa. Gràcies a programes de darrera tecnologia que implementen el dibuix 3D per poder dissenyar les millores.

El projectista és una persona amb estudis de mecànica, disseny i enginyeria que proposa solucions reals per a problemes reals. El seu treball és fonamental per a diferents tipus d’indústries com ara l’automoció.

La construcció de màquines és un pas essencial per a aquelles empreses o particulars que tenen una idea amb potencial però que no han pogut començar la seva activitat per manca d’una màquina que els ajudi a solucionar un problema en concret o que agilitzi el procés. Amb el disseny i la fabricació de la màquina es podrà començar el projecte i ensenyar-lo al mercat.

Construcció de maquinària

La construcció de màquines és essencial per començar un negoci industrial. És aquí on un projectista treballa i dissenya per fer realitat la idea de l’empresa o el particular. A més, durant el procés de creació, el client pot participar-hi activament perquè el resultat final s’adapti perfectament a les seves necessitats.

Pere Sordé és especialista en la construcció de màquines o adaptació. També oferim serveis d’assessoria i manteniment per a les nostres màquines o fabricants que no ofereixin el servei de manteniment. Treballem juntament amb empreses especialitzades en automatització industrial per aconseguir els millors components.

Per a més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres per estudiar el teu cas i oferir solucions que encaixin a la perfecció en els teus projectes.