El disseny de màquines industrials és segurament un dels punts més importants a qualsevol indústria. Usualment, pot passar desapercebut perquè la màquina ja està creada i en funcionament, però quan una empresa té una necessitat concreta, ha d’acudir a un especialista en disseny de màquines industrials.

El disseny d’aquestes màquines és un procés complex en què cal tenir present totes les variants físiques dels materials, les necessitats particulars del client i la manera com treballa cada part o component.

Quan el client en té una necessitat, el projectista especialitzat en disseny industrial estudia el cas, analitza com es pot solucionar aquest problema d’una manera fàcil i eficaç. Mai no és bo complicar-se, moltes vegades la solució més fàcil és la millor.

El disseny de màquines per a indústries com a inici de projectes

Després de l’estudi previ, gràcies a programes i programari de disseny 3D es pot crear un model de la màquina de forma virtual per veure com quedarà la màquina una vegada fabricada.

A Pere Sordé treballem conjuntament amb el client per tenir feedback continu i adaptar-nos a les necessitats particulars de cada cas perquè la solució final sigui tan adequada com sigui possible.

A més del disseny de màquines, també cal tenir en compte l’adaptació de màquines actuals per tenir un cost més baix i poder utilitzar els components ja disponibles. Per exemple, a un dels nostres projectes hem afegit un braç per a la desmallada en el procés de fabricació d’etiquetes.

Disseny de màquines industrials

A Pere Sordé treballem perquè puguis fer realitat les teves idees i començar un negoci o millorar el que ja tens. Aconseguirem fer realitat els teus projectes amb equips que t’ajudin a optimitzar la feina. Contacta ara per començar a desenvolupar la teva idea!